VZF

 Voelen zonder filter

Op 31 augustus 2022 verscheen Voelen zonder filter, precies 5 jaar na de publicatie van de bestseller Leven zonder filter, over hoogsensitiviteit. Voelen zonder filter gaat verder dan hoogsensitiviteit en focust op onze emoties: waar komen ze vandaan en hoe kan je ze voor je laten werken?

Word jij regelmatig overweldigd door emoties? Druk je ze weg, tracht je ze te rationaliseren, verlies je de controle? Vind je het moeilijk om te voelen wat er in je omgaat? Loop je vaak tegen dezelfde pijnpunten aan? Wordt er misbruik van je gemaakt of negeer je je grenzen? Raak je overprikkeld, absorbeer je andermans emoties? Verlang je naar verbinding, harmonie en zelfvertrouwen?

Fleur van Groningen moest al op jonge leeftijd leren leven met verdriet, angst en woede. Ze doorleefde gebeurtenissen die haar tot op heden bijblijven, maar gaandeweg leerde zij ook hoe ze constructief kon omgaan met haar emoties en herstelde ze van trauma.

Voelen zonder filter is het ontroerende, confronterende maar vooral inspirerende verslag van die lange zoektocht, die uitmondt bij innerlijke rust. Het is een persoonlijk verhaal dat kan dienen als leidraad voor anderen.


Het boek is verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Bol.com en in jouw favoriete boekenwinkel.


Voelen zonder filter in de pers:

Voelen zonder filter in podcasts:Populaire posts van deze blog

PODCAST MENSENKENNIS

Ik zie jou

GRATIS WEBINAR OVER TRAUMA