Lezing VZF

'VOELEN ZONDER FILTER'Na de succesvolle lezing Leven zonder filter, naar de gelijknamige bestseller uit 2017 over Fleurs ervaringen met hoogsensitiviteit (60.000 verkochte exemplaren), is er nu ook de lezing Voelen zonder filter, over omgaan met emoties en herstellen van trauma, naar de gelijknamige bestseller uit 2022.

De lezing ging in première op 21 januari '23, in een uitverkochte Minard Schouwburg. De reacties waren unaniem lovend. 

Word jij regelmatig overweldigd door emoties? Druk je ze weg, tracht je ze te rationaliseren, verlies je de controle? Vind je het moeilijk om te voelen wat er in je omgaat? Loop je vaak tegen dezelfde pijnpunten aan? Wordt er misbruik van je gemaakt of negeer je je grenzen? Raak je overprikkeld, absorbeer je andermans emoties? Verlang je naar verbinding, harmonie en zelfvertrouwen?

Fleur van Groningen moest al op jonge leeftijd leren leven met verdriet, angst en woede. Ze doorleefde gebeurtenissen die haar tot op heden bijblijven, maar gaandeweg leerde zij ook hoe ze constructief kon omgaan met haar emoties en herstelde ze van trauma.

Voelen zonder filter is het ontroerende, confronterende maar vooral inspirerende verslag van een lange zoektocht die uitmondt bij innerlijke rust. Het is een persoonlijk verhaal dat kan dienen als leidraad voor anderen.

Fleur van Groningen (1982) schrijft, schildert, spreekt en moedert. Ze maakt een podcast voor De Morgen over het menselijke gevoelsleven, en is columnist/journalist voor Psychologies en The Art Couch. Eerder schreef en tekende ze voor onder andere Knack, De Morgen, Het Nieuwsblad, NRC Handelsblad en Goedele. In 2017 publiceerde ze de bestseller Leven zonder filter, over haar ervaring met hoogsensitiviteit. In 2020 volgde Mijn kind, mijn spiegel, over trauma en moederschap. Voelen zonder filter (2022) is haar zesde boek.

Bekijk hier alle foto's van de première.
Bekijk hier een impressie van een lezing voor HSP Vlaanderen. 

Wil je deze lezing graag boeken? Voor bijkomende informatie: vangroningenf@gmail.com. 

 Populaire posts van deze blog

Ik zie jou

PODCAST MENSENKENNIS

Flor Hermans