VOELEN ZONDER FILTER

Lieve allen, heel blij en dankbaar stel ik jullie de cover van mijn nieuwe boek voor!

'Voelen zonder filter' gaat over constructief omgaan met emoties en herstellen van trauma. Velen van ons groeiden op bij emotioneel onvolwassen ouders en leerden daardoor hun minder fijne emoties te verdringen, met allerlei problemen tot gevolg. In dit boek vertel ik hoe ik leerde om die emoties alsnog te doorvoelen, te plaatsen en te verwerken. Ik onderzoek waar emoties uit voortkomen, hoe lichaam en geest samenwerken en hoe je intuïtiever en authentieker kan gaan leven. En ik doe uit de doeken hoe ik herstelde van traumatische gebeurtenissen en uiteindelijk innerlijke harmonie vond. Deze ervaringen en inzichten kader ik met kennis van verschillende experts. Het is een persoonlijk verhaal dat kan inspireren en ondersteunen.


Via onderstaande link lees je meer over het boek en kan je het bestellen per pre-order: zo ben je zeker dat jij een van de eersten bent die een exemplaar ontvangt en betaal je geen verzendkosten. 'Voelen zonder filter - Een plattegrond voor het emotionele landschap' komt uit op 31/08/22.

https://borgerhoff-lamberigts.be/boeken/voelen-zonder-filterPopulaire posts van deze blog

Ik zie jou

PODCAST MENSENKENNIS

Flor Hermans