Temptation Island 45+

Op 1 februari start het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’. Inmiddels zijn zowel de koppels als de vrijgezellen aan het publiek voorgesteld. Verleider Karim (20) beweert dat trouw niet in zijn woordenboek staat. Weinig verrassend gezien het woordenboek van de gemiddelde ‘Temptation Island’-deelnemer nog geen halve pagina bevat.
Een van de meest beruchte vrijgezellen is misschien wel Pommeline (22): zij verslindt mannen als zoete broodjes en trakteerde zichzelf voor haar 19de verjaardag op siliconenborsten. Kwestie dat niemand nog haar naam zou vergeten dankzij een stel stevige appels.
Wat vinden hun ouders er eigenlijk van? Gaan die thuis voor de tv supporteren als hun kroost lazarus de eennachtsliefde bedrijft? Ciro, papa van Karim, hoopt alvast dat zijn zoon zal tonen wat hij in huis heeft. Misschien om daar zelf mee uit te pakken aan de toog: “Ja ja, dat is genetisch.” Moeder Chantal is dan weer even extravagant als ‘ons Pommelientje’ en had graag zelf meegedaan “mocht er een ‘Temptation Island’ voor 52-jarigen bestaan”. Misschien moeten Ciro en Chantal eens afspreken. Maar vooral: waar blijft ‘Temptation Island 45+’?
Beeld het u in. Karla en Rudi hebben drie kinderen (de oudste liet net siliconen steken). Zij is schoonheidsspecialiste, hij verkoopt broodroosters in een elektrozaak. Na 24 jaar heeft de sleur hen te pakken en voor ze hun zilveren bruiloft vieren, wil Karla weten of Rudi haar ├ęcht nog graag ziet. Zal hij bestand zijn tegen het sexappeal van verleidster Chantal? Ondervindt Karla aan den lijve dat een oude schuur moeilijk te blussen valt? Vindt zij steun bij Christa (55), al 40 jaar samen met jeugdliefde Jerome, die plots niet meer stopt met zuipen, met elke vrouw op het eiland de lakens deelt en het volgens de videobeelden zelfs eens met een zelfgeplukte, rijpe papaja deed? En supporteren de kids dan ook uitgelaten voor de tv?

Afwisselend geven Fleur van Groningen en Nico Dijkshoorn hun eigen kijk op de actualiteit. 
Het Nieuwsblad - 30 Jan. 2017

Populaire posts van deze blog

PODCAST MENSENKENNIS

Ik zie jou

GRATIS WEBINAR OVER TRAUMA