WAT MOET U WETEN ALVORENS U PIKANTE VERRASSINGEN ONDERNEEMT?

Krappe schoorstenen. Crashdiëten. Al scheefschaatsend het nieuwe jaar in.
… wat U moet weten voor u pikante verrassingen onderneemt?

In Californië kroop een vrouw naakt in de schoorsteen van haar ex (en vader van hun kinderen) om hem op romantische wijze te verrassen. Daar moet vrouwenlogica achter schuil gaan. Nu, omdat de schouw niet breder was dan 30 cm op 30, en de vrouw wel, raakte ze geklemd. Ze riep om hulp, waarop haar ex de brandweer verwittigde en die haar kwam bevrijden. Ergo: die man hoorde plots een vreemd geluid in huis en ging zoeken waar het vandaan kwam. Stond de televisie aan? Had zoonlief een nieuwe ringtone geïnstalleerd? Zat de kat van de buren in de wasmachine? Of waren dat zowaar de tenen van zijn ex, die boven de open haard bengelden? Want dat was toch haar favoriete appelgroene nagellak? Die kleur die hem tijdens hun scheiding meermaals nachtmerries had bezorgd? Allicht ging de man kijken of zij het werkelijk was, waarbij hij zich over het hoopje as in de haard bukte om een blik in de schouw te werpen en in het donker het bleke vlees van haar billen ontwaarde. Waarop zij hem begroette: ‘Hallo John, ik ben het. Ik wilde je verrassen.’ Onmiddellijk wist hij weer waarom hij haar had verlaten: nooit gaf zij hem de cadeaus die hij écht wilde. Nimmer begreep ze zijn verlangens. En na al die keren dat hij huilend had verteld over zijn Kerstmantrauma als kind, deed ze hem dít aan. Maar er was geen tijd voor dat soort gedachten. Hij moest de brandweer bellen en de situatie uitleggen. ‘Uw ex zit naakt in de schouw? Ah, dat doet de mijne ook vaak. Maakt u zich geen zorgen: wij beschikken over de nodige ervaring en zijn al onderweg. Maakt u in tussentijd het vuur niet aan en hoe grappig het ook mag lijken: haar voetzolen kietelen is geen goed idee.’

Naakt van romantiek doen
Maar omdat de ene schouw niet de andere is, en ook de ene vrouw niet de andere, deed de brandweer er maar liefst 2 uur over om het mens te bevrijden. Misschien werd er een tijdlang aan haar benen getrokken, terwijl er op het dak een andere brandweerman onvermoeibaar aan haar armen rukte – tijdens crisissituaties loopt de communicatie wel vaker mis. Maar dan trok de brandweerman beneden toch iets harder, waardoor de vrouw naar beneden schoof en hij met zijn kromme haviksneus pardoes in haar navel belandde. Ach, hoe het dat kleine groepje mensen – dat door deze curieuze samenloop van omstandigheden in één woonkamer werd samengebracht- ook verging, het werd ongetwijfeld een verhaal dat het voormalige koppel nog vaak aan hun kinderen zal mogen navertellen. Als die er tenminste niet op stonden te kijken. U kunt zich de tekeningen op school al voorstellen, en de uitleg aan de juf. Al zou die vrouw misschien niet in de schoorsteen van haar ex zijn gekropen met het plan om naakt van romantiek te doen, als ze wist dat hun kroost er was. Die waren dan bij de babysit, die verwittigd moest worden dat  het zou uitlopen omdat mammie bloot in de schoorsteen zat.
Over de grond rollen
Nu, wat kunnen wij van deze situatie leren?  Eén: dat het niet verstandig is om aan illegale crashdiëten te doen, noch wondermiddeltjes die snel veel gewichtsverlies beloven. Zoals Telefacts bewees: dat is gevaarlijk en werkt niet. Die voor en na foto’s zijn bedrog.  Slik dus na alle copieuze maaltijden van de feestdagen geen obscure dieetpillen in de hoop dat u plots wél door de schoorsteen van uw ex past.
Twee: volgens een Brits onderzoek wordt er in januari het vaakst vreemd gegaan.  Voortdurend samen zijn tijdens de feestdagen drijft heel wat partners in de armen van een ander. Voelt ook u die drang, maakt u zich dan geen zorgen: het is normaal. Het is echter wel belangrijk dat u de juiste minnaar kiest. Volgens een onderzoek van overspelsite Victoria Milan, zoekt 75 procent van de Belgische vrouwen een gevoel van humor bij hun minnaar. Seksuele prestaties zijn ondergeschikt: er moet gelachen worden. En dat was allicht ook de hoop van de schouw-vrouw. Dat hij zou schateren om haar entree. Opdat ze samen over de grond zouden rollen van het lachen en uiteindelijk  van bil zouden gaan omdat ze daar toch al lagen en naakt waren. Maar hij begreep het niet. Misschien maar goed dat ze uit elkaar zijn.

(verschenen in Het Nieuwsblad 09/01/2015)

Populaire posts van deze blog

Ik zie jou

PODCAST MENSENKENNIS

Flor Hermans